Παίρνει Φόντε ο Ολυμπιακός

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι τελειώνει άμεσα η μεταγραφή, ενώ οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν το θέμα, αλλά όχι το προχωρημένο της υπόθεσης.

Παίρνει Φόντε ο Ολυμπιακός

Η πορτογαλική O Jogo έγραψε σε ρεπορτάζ της ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για την απόκτηση του Ρούι Φόντε. Οι Πειραιώτες όλα δείχνουν πως πατάνε το γκάζι για να κλείσουν και τη μία θέση της επίθεσης που είναι ανοιχτή.

Με τον Πορτογάλο επιθετικό αναμένεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ίσως και να τελειώσει την υπόθεση του Ρούι Φόντε άμεσα, ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο. Και οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους έκαναν λόγο για μία υπόθεση που είναι αρκετά προχωρημένη.

Την ίδια ώρα από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε πως ο Ρούι Φόντε είναι ένας από τους στόχους της ομάδας του Πειραιά. Από την άλλη, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν ότι «δεν είναι κάτι το προχωρημένο». Αυτή είναι η επίσημη θέση του Ολυμπιακού για το θέμα με τον Πορτογάλο επιθετικό, όμως, όλα δείχνουν πως θα έχουμε άμεσες εξελίξεις.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχει ζητήσει θερμά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 48χρονος τεχνικός ξέρει καλά τον Φόντε και έχει επιμείνει στην απόκτηση του με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν τα πάντα για να τελειώσουν το θέμα. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.