«Πηγαίνει στον Πειραιά ο Σολδάνο»

Στην Αργεντινή επιμένουν πως ο επιθετικός Ουνιόν Σάντα Φε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Πηγαίνει στον Πειραιά ο Σολδάνο»

Το 4-0 επί της Λουκέρνης έχει στείλει τον Ολυμπιακό στα play off του Europa League και παράλληλα του έχει δώσει την άνεση να προχωρήσει τις μεταγραφικές κινήσεις που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να πάρει την τελική του μορφή.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή έφεραν ξανά στην επικαιρότητα τον Φράνκο Σολδάνο. Με τον επιθετικός τη Ουνιόν Σάντα Φε φέρεται να ασχολείται σοβαρά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Οι Αργεντίνοι επιμένουν πως ο Σολδάνο είναι πολύ πιθανό να πωληθεί άμεσα στον Ολυμπιακό. Τα ρεπορτάζ τους φέρνουν ως πιθανότερο προορισμό τον Πειραιά. Θυμίζουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχει διαψευστεί το συγκεκριμένο θέμα, όμως στην Αργεντινή επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρόκειται για μία περίπτωση που έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και πλέον έχοντας… καπαρώσει την πρόκριση κινούνται με μεγαλύτερη άνεση για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο Φράνκο Σολδάνο την περασμένη σεζόν σε 27 παιχνίδια σημείωσε 11 γκολ και είχε 3 ασίστ.