Ψαρράς: «Εγώ κύκλωνα με κόκκινο μαρκαδόρο τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό»

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο παλαίμαχος Γιάννης Ψαρράς. 

Ψαρράς: «Εγώ κύκλωνα με κόκκινο μαρκαδόρο τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό»

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς, ο οποίος μίλησε για τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ, την ήττα από τον Άρη, το ροτέισον του Λουτσέσκου, τα κενά στο ρόστερ, αλλά και για την μάχη που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

«Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που επιλέγω και έρχομαι στην Τούμπα, σε άλλα ματς πηγαίνω σε διαφορετικές θύρες και δεν με παίρνει κανείς χαμπάρι. Στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ ήθελα πολύ να έρθω γιατί ήταν ένα ματς ζωής για την ομάδα το οποίο το ευχαριστήθηκα, αλλά στο τέλος έμεινα με την πίκρα του αποτελέσματος. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει κάθε χρόνο και αυτό φαίνεται από την διαφορετικότητα του κόσμου και τη στάση που είχε μετά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ.

Σε άλλες εποχές όταν είχες ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν θα είχες χειροκρότημα, άλλα πράγματα θα γινόντουσαν. Αν ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη ποιότητα και τύχη σε ορισμένα σημεία του αγώνα θα μπορούσε να είχε περάσει την Μαρσέιγ. Άλλωστε, η Μαρσέιγ δεν έδειξε ότι είναι μια σούπερ ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε τελειώσει την υπόθεση-πρόκριση στο πρώτο 20άλεπτο της Τούμπας. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας παιδικό λάθος. Αν περνούσε ο ΠΑΟΚ θα τάραζε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ευρώπης», είπε αρχικά ο Ψαρράς.

Για την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη στο Βικελίδης:

«Είναι σίγουρο ότι μετά το ματς με τη Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε ενέργεια κι αυτό φάνηκε στην ήττα από τον Άρη στο Βικελίδης. Ο ΠΑΟΚ έχει κενά στο ρόστερ του, δεν έχει τον στράικερ που τελειώνει τις φάσεις, όπως και το δεκάρι που θα πάρει πάνω του ένα παιχνίδι».

Για τις αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου σε σχέση με το παιχνίδι με την Μαρσέιγ:

«Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του σκεπτικό, όμως εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να μην χάνει ούτε στο τάβλι και ειδικά όταν έχεις να παίξεις ένα ντέρμπι. Για μένα ήταν λάθος οι αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου στο ματς με τον Άρη. Εγώ δεν θα έκανα ροτέισον και θα πήγαινα με την ίδια ενδεκάδα να πάω να κερδίσω Άρη και Ολυμπιακό. Αυτά τα ντέρμπι είναι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να βλέπει ότι τα κερδίζει η ομάδα.

Στη δική μου εποχή όταν έβγαινε το πρόγραμμα εγώ κύκλωνα με κόκκινο μαρκαδόρο τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό στα οποία ρίχναμε ειδική βαρύτητα. Όσο πλησιάζει το τέλος του Πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα μέσα στους στόχους, δεν θα πρέπει να γίνονται δοκιμαστικά. Πρέπει να έχεις και να παίρνεις παίκτες ποιοτικούς για να πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Αν εξαιρέσουμε τον Ζίβκοβιτς, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός. Ο Μιτρίτσα ήταν σα μην έπαιζε στο ματς με την Μαρσέιγ. Θα ήθελα να βλέπω παίκτες στις πλευρές που θα είναι μπουκαδόροι. Όσον αφορά τα αμυντικά χαφ δεν είναι μόνο για να κόβουν, αλλά και να κάνουν και το δεκάρι, να δημιουργούν, να σκοράρουν, να είναι ο κρυφός παίκτης που θα δίνει λύσεις όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν».

Για την επιστροφή του Ολιβέιρα:

«Σίγουρα περιμένουμε τον Πορτογάλο, είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι και τον πιστεύω πολύ».

Για την μάχη με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο:

«Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει την ενέργεια που πρέπει στο πρώτο ματς των ημιτελικών Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο στόχο μέσα στη σεζόν. Έχασε το Πρωτάθλημα και τώρα αν πάρει το Κύπελλο, θα σώσει την χρονιά γιατί τα πήγε εξαιρετικά στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά».