Ολυμπιακός: Το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα θυμίζει τα προηγούμενα καλοκαίρια του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά απασχόλησε το ντέρμπι της Λεωφόρου δίχως να αγωνιστεί, αλλά πολύ περισσότερο θα απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα θυμίζει τα προηγούμενα καλοκαίρια του Καμαρά

Το καλοκαίρι του 2018 αποτέλεσε ένα από τα «χτυπήματα» του Φρανσουά Μοντέστο από τη Β’ Γαλλίας και συγκεκριμένα την Αζαξιό. Φέτος διανύει την χειρότερη περίοδο της τετραετίας του στον Ολυμπιακό. Ο λόγος φυσικά για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος απασχόλησε την επικαιρότητα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, δίχως μάλιστα να αγωνιστεί.

Όπως έγραψε το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (18/4), ο λόγος που αποκλείστηκε από την αποστολή, έχει να κάνει με το γεγονός ότι καθυστέρησε να παραβρεθεί στην ανάλυση μέσω βίντεο που έκανε ο Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό πριν από το ματς.

Ακόμα και το συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα να μην γινόταν, το όνομα του Μαντί Καμαρά δεδομένα θα ήταν στην επικαιρότητα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναμένεται ένα «καυτό» καλοκαίρι για τον 25χρονο χαφ από την Γουινέα. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε καλοκαίρι γράφονται τα... ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα στο τέλος να παραμένει στο λιμάνι. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ερχόμενη μεταγραφική περίοδος δεν θα μοιάζει με τις προηγούμενες.

Αυτό βέβαια - επαναλαμβάνουμε - δεν έχει να κάνει με τα όσα συνέβησαν λίγη ώρα πριν από το ντέρμπι.

Ο Μαντί Καμαρά είχε φτάσει στο σημείο να κοστολογείται από τον Ολυμπιακό μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ. Εννοείται ότι δεν θα φτάσει ποτέ τέτοια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, λόγω της κακής χρονιάς που έχει κάνει.

Από την άλλη, όμως, στο εξωτερικό υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά θα μπει σε διαδικασία συζήτησης για προσφορές γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πολύ ενδιαφέρον λοιπόν θα είναι το καλοκαίρι που ακολουθεί για τον Αφρικανό άσο.