ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Τοράλ

Ο μέσος του ΟΦΗ Τζον Τοράλ, ο οποίος τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (17/4), απουσίασε από την προπόνηση της Μ. Δευτέρας (18/4). 

ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Τοράλ

Ο Τοράλ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν προπονήθηκε τη Μ. Δευτέρα (18/4). Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας δεν είχε στη διάθεσή του και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν και Ντουρμισάι, οι οποίοι φυσικά ήταν και εκτός αποστολής από τον αγώνα της Κυριακής (17/4) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Χωρίς τον Jon Toral, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό (17/4) αγώνα με τον Ατρόμητο, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (18/4).

Οι Jonathan De Guzman και Mike van Duinen συνέχισαν θεραπεία, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης, Μπέκου Λαμάι και Χρήστος Λέλεκας, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με πάσες και ποδοβόλεϊ.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (19/4), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4), μια ημέρα μέρα τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.