Κανέ: «Είμαι απογοητευμένος, θέλαμε να νικήσουμε»

Ο Μαμαντού Κανέ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι η ομάδα να δουλέψει για να βελτιωθεί.

Κανέ: «Είμαι απογοητευμένος, θέλαμε να νικήσουμε»

Ο Μαμαντού Κανέ ήταν η έκπληξη του Ολυμπιακού στην ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό και σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό ματς. Ο Αφρικανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε απογοητευμένος από την ήττα, ενώ τόνισε πως το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι να δουλέψει η ομάδα.

Αναλυτικά ο Μαμαντού Κανέ μίλησε:

Για το τι δεν πήγε καλά: Νομίζω ότι δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Δεν ήμασταν αρκετοί επιθετικοί και δυναμικοί. Δεν βγήκαμε αρκετά μπροστά. Επίσης ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός.

Για το πώς έζησε το ματς: Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν κερδίσαμε σήμερα. Ήθελα πολύ να κερδίσουμε το ντέρμπι ήταν σημαντικό για εμάς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, να δουλέψουμε για να γίνουν τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε.

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου: Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Είναι πάλι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.