Άρης - ΠΑΟΚ 1-0: Το ήθελαν και το πήραν οι «κίτρινοι»! (highlights)

Ο Άρης νίκησε δίκαια -και πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 1-0- τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (17/4) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης - ΠΑΟΚ 1-0: Το ήθελαν και το πήραν οι «κίτρινοι»! (highlights)

Κίτρινο... βάφτηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης ήταν αποφασιστικά καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι έφτασε δικαιότατα στη νίκη, έστω και αν το τελικό 1-0 μάλλον κολακεύει τους ηττημένους.

Κι αυτό διότι οι γηπεδούχοι, πέρα από το γκολ του «θηρίου» Ντουκουρέ στο 17', έχασαν τουλάχιστον τρεις ακόμα κλασικές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» νωρίτερα το ματς. Σε μία από αυτές (45'+1') το οριζόντιο δοκάρι στέρησε το δεύτερο γκολ, ενώ στις άλλες το έκανε ο Πασχαλάκης με εκπληκτικές επεμβάσεις σε τετ α τετ!

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε «άδειος» μετά την ευρωπαϊκή υπερπροσπάθεια κόντρα στη Μαρσέιγ και πέρα από μία στιγμή στο 51' με τον Ζίβκοβιτς, δεν κατέγραψε άλλη καλή ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Το αγωνιστικό κομμάτι, λοιπόν, ανήκει ξεκάθαρα στον Άρη, ενώ στο εξωαγωνιστικό είχαμε... ισοπαλία, καθώς η κοκκορομαχία των Χερμάν Μπούργος και Κριστιάνο Μπάτσι (βοηθός Λουτσέσκου) οδήγησε σε αποβολή και των δύο με κόκκινες κάρτες...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-0

Σκόρερ: 17' Ντουκουρέ

Διαιτητής: Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

Κίτρινες κάρτες: 32’ Καμαρά, 66’ Ντουκουρέ, 73’ Μαντσίνι, 74’ Εντιαγέ – 9’ Κούρτιτς, 41’ Σοάρες

Κόκκινες κάρτες: 70’ Μιχάι (δεύτερη κίτρινη, η πρώτη στο 37’)

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Εμπακατά (85’ Σούντγκρεν) Φαμπιάνο Μπράμπετς Γκάνεα – Ματίγια Ντουκουρέ – Μαντσίνι (78’ Ματέο Γκαρσία) Ιτούρμπε (59’ Μπρούνο Γκάμα) Πάλμα (60’ Εντιαγέ) – Καμαρά (78’ Μπεναλουάν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Σάστρε (74’ Ίνγκασον) Βαρέλα Μιχάι Σίντκλεϊ – Σβαμπ (46’ Ντόουγκλας) Κούρτιτς Σοάρες (60’ Μπίσεσβαρ) – Α. Ζίβκοβιτς Μιτρίτσα (74’ Τέιλορ) Άκπομ (79’ Ολιβέιρα).