Λαμία - Ιωνικός 0-1: Ο Μάντζης προσυπέγραψε την παραμονή των Νικαιωτών (highlights)!

Ένα γκολ του, αγωνιζόμενου με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα Βασίλη Μάντζη επέτρεψε στον Ιωνικό να νικήσει, στην Φθιώτιδα, την, προτελευταία, Λαμία (1-0) και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει, μαθηματικά, την παραμονή της ομάδας της Νίκαιας!

Λαμία - Ιωνικός 0-1: Ο Μάντζης προσυπέγραψε την παραμονή των Νικαιωτών (highlights)!

Στον Ιωνικό αρκούσε ένας πόντος για να εξασφαλίσει την παραμονή του στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά η ομάδα της Νίκαιας με ...φόρα από το «διπλό» στην Τρίπολη επί του Αστέρα (2-3) το ξανάκανε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας κερδίζοντας με το μίνιμουμ σκορ την Λαμία, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, από την οποία είχε χάσει και τα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 31ο λεπτό ο Βασίλης Μάντζης με κεφαλιά από σέντρα του Λένις.

Ο σκόρερ ήταν συγκινητικός αφού αγωνίστηκε με δική του επιθυμία, παρότι είχε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Παρά ταύτα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Δημήτρη Σπανού και εκείνος που... έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του, που είχαν ξεκινήσει καλύτερα.

Οι προτελευταίοι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 2ο μέρος αλλά αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν κινδύνευσαν με 2ο γκολ το οποίο γλίτωσαν χάρη στον Σαράνοφ και το... δοκάρι.

Εκεί κατέληξε η μπάλα μετά από απόκρουση του σε κεφαλιά του νεοεισελθόντα Τουράμ (66')

Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Φέστα το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και τα περιθώρια για τους Φθιώτες μετά την 3η σερί ήττα (και δεύτερη δίχως σκορ) στενεύουν αφού μόνο μέσω μπαράζ μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία...

ΛΑΜΙΑ –ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»).

Σκόρερς: 31’ Μάντζης

Διαιτητής: Κουτσιάυτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες:Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Άοσμαν.

Κόκκινες κάρτες: -

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα) :Σαράνοφ – Λούκας, Τζανετόπουλος, Βύντρα (46’ Τάιρον) – Σιμόν (75’ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (64’ Ελευθεριάδης), Τζανδάρης Νούνιες – Καραμάνος (59’ Βέλλιος), Μανούσος (75’ Μπανγκουρά).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες- Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61’ Κιάκος), Άοσμαν – Λένις (85' Γκοτσούλιας), Μάντζης (60’ Τουράμ).