ΠΑΣ Γιάννινα: Με Κόντε, μετά από 7 μήνες, η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ!

Ο Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Super League, με την ΑΕΚ (18/04, 18.00), όπου μετά από επτά μήνες συμπεριλήφθηκε κι ο Πέδρο Κόντε!

ΠΑΣ Γιάννινα: Με Κόντε, μετά από 7 μήνες, η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ!

Με νέο πρόσωπο τον Πέδρο Κόντε είναι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League (18/04, 18.00).

Επτά μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη χιαστού, στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό) ο Ισπανός επιθετικός είναι ξανά στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Άλλα προβλήματα για τον τεχνικό των Ηπειρωτών δεν υπάρχουν ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Ποζνάνσκι, Μίνα, Καραγιάννης, Κύρκος, Ρίζος, Αθανασίου.

Έτσι η αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα, Κόντε.