Ολυμπιακός: Τα δύο «αν» του Μαρτίνς για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ότι έχει στο μυαλό του τον Σισέ για αριστερό μπακ και τον Ελ Αραμπί για την κορυφή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή (17/4, 21.30). Αουτσάιντερ οι Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο

Ολυμπιακός: Τα δύο «αν» του Μαρτίνς για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή την Κυριακή (17/4, 21.30). Στόχος του δεν είναι άλλος από το να φύγει με το διπλό από την Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για να το κάνει λοιπόν αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κοιτάξει να βάλει τους παίκτες που βρίσκονται στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο και που έχουν τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Εδώ και μέρες δοκιμάζει τον Παπέ Σισέ σε ρόλο αριστερού μπακ. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό από πλευράς Μαρτίνς. Έχει τον Σενεγαλέζο στόπερ στο μυαλό του για το αριστερό άκρο της άμυνας για δύο λόγους: Πρώτον επειδή ο Ρέαμπτσιουκ δεν δείχνει να διανύει την καλύτερή του περίοδο στο λιμάνι από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και δεύτερον, επειδή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού περνάει αρκετά από τα πόδια του Παλάσιος που κινείται από εκείνη την πλευρά.

Ο Ρέαμπτσιουκ δεν έχει χάσει φυσικά καμία μάχη για την ενδεκάδα. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα ότι ο Σισέ δεν δοκιμάστηκε τυχαία στα οικογενειακά διπλά στον ρόλο του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο «αν» αφορά την κορυφή της επίθεσης. Ο Τικίνιο φάνταζε το ακλόνητο φαβορί, αλλά ο Ελ Αραμπί σαν να φαίνεται ότι τον προσπέρασε στις τελευταίες δύο προπονήσεις. Ο Μαρτίνς άφηνε να εννοηθεί ότι θα εμπιστευτεί τον Μαροκινό φορ. Με σιγουριά δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα. Εντούτοις, οι Ελ Αραμπί φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Μία πιθανή ενδεκάδα λοιπόν είναι με Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρα και Ελ Αραμπί ή Τικίνιο. Αν ο Ρέαμπτσιουκ πάρει τη θέση του στα αριστερά, τότε ο Σισέ θα περάσει σε ρόλο κεντρικού αμυντικού και ο Μανωλάς πιθανότατα στον πάγκο.