Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Ψόφιο» ματς στο Αγρίνιο!

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν δικαίως στο 0-0, σε έναν κακό παιχνίδι με έλλειμμα διάθεσης και ελάχιστες καλές στιγμές.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Ψόφιο» ματς στο Αγρίνιο!

Στο «στείρο» 0-0 έμειναν ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης στον μεταξύ τους αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/4) στο Αγρίνιο.

Αποτέλεσμα πέρα ως πέρα δίκαιο και φυσιολογικό. Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι δια ζώσης ή τηλεοπτικά, θα κατάλαβε σίγουρα το γιατί.

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν χωρίς διάθεση κι ενέργεια, με συνέπεια οι καλές φάσεις στο παιχνίδι να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

«Όαση» στην αναμέτρηση ο Μπαράλες, ο οποίος παρότι ήρθε από τον πάγκο και παρότι δεν έχει απολύτως τίποτα να αποδείξει, έκανε αισθητή την παρουσία του στο μισάωρο που έπαιξε.

Ο αγώνας δεν είχε μεν την παραμικρή βαθμολογική σημασία, ωστόσο αν σε αυτό προστεθεί και το απαράδεκτο θέαμα, γίνεται κατανοητό ότι θα ξεχαστεί ακόμα πιο εύκολα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 54’ Άλβαρες, 86’ Μπαράλες

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λούι Κορνέλιους Λάρσον Περέιρα – Αντούνες Φλόρες – Μεντόσα (90’+5’ Μάρτενσον) Ντουάρτε (82’ Βαρόνε) Ντίας (70’ Μπαρμπόσα) – Βέργος (90’+6’ Μπελεβώνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα Ατιένθα Αντζουλάς Άλβαρες – Μουνάφο (82’ Ιγκλέσιας) Σανταφέ (46’ Βαλιέντε) – Τιλίκα (32’ λ. τρ. Κρέσπι) Σίτο Ριέρα (64’ Μπαράλες) – Μπενίτο (64’ Κανελλόπουλος).