Γκατσίνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει την Χόφενχαϊμ ότι θέλει να με κρατήσει!»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει την Χόφενχαϊμ ότι επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και μετά το πέρας του δανεισμού του στο τέλος της σεζόν, ενώ ο ίδιος τόνισε ότι θα ήθελε να παίζει περισσότερο αν επιστρέψει στη Γερμανική ομάδα.

Γκατσίνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει την Χόφενχαϊμ ότι θέλει να με κρατήσει!»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και μετά την εκπνοή του δανεισμού του που συμπίπτει με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα οι «πράσινοι» το έχουν επικοινωνήσει και στην ομάδα που διατηρεί τα αθλητικά του δικαιώματα (Χόφενχαϊμ)

Αυτό αποκάλυψε ο Κροάτης μέσος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sportklub» που ερωτηθείς για την μέχρι τώρα θητεία του στο «τριφύλλι» μέχρι τώρα, δηλώνοντας ότι είναι χαρούμενος

Αναλυτικότερα, για το μέλλον του είπε:

«Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Χόφενχάιμ και θα γυρίσω μόλις τελειώσει ο δανεισμός μου. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει οψιόν αγοράς, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να με κρατήσει και περιμένω ότι οι δύο ομάδες θα μιλήσουν».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στη Γερμανία:

«Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα, εάν ήταν εφικτό, να παίζω συχνά στη Χόφενχαϊμ. Μπαίνω στα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μου και θεωρώ ότι δεν έχω αποδώσει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο μου».

Για τον λόγο που δεν έπαιζε στην Χόφενχαϊμ:

«Έχω μία καλή, ανοιχτή σχέση με τον προπονητή της Χόφενχαϊμ, τον Σεμπάστιαν Χένες. Αυτός απλώς άλλαξε τον σχηματισμό του μετά τα πρώτα παιχνίδια και με υπολογίζει σε μία θέση που εγώ δεν πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλά. Φυσιολογικά, ο χώρος μου καλύφθηκε, το ρόστερ έχει καλούς παίκτες όπως ο Κράμαριτς και ο Μπάουμγκαρτνερ. Υπάρχει και ποσότητα και ποιότητα στη μεσαία γραμμή και είναι δύσκολο να βρω λεπτά, τα οποία πιστεύω ότι αξίζω, αλλά δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Θεωρεί ότι άλλοι παίκτες έχουν προτεραιότητα σε σχέση με μένα και εγώ δεν διαμαρτύρομαι για αυτό».

Για το ότι δεν τον άφησε πέρυσι να φύγει η ομάδα του:

«Η αρχή της σεζόν ήταν δύσκολη για μένα, επειδή δεν έπαιζα. Το καλοκαίρι είχα εκφράσει την επιθυμία να αλλάξω περιβάλλον, να πάω σε μία ομάδα που θα ήμουν βασικός. Δεν με άφησαν να φύγω, μου είπαν ότι θα παίζω περισσότερο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν μεταβλήθηκε, οπότε επέμεινα τον Ιανουάριο να πάω κάπου που θα έχω ευκαιρίες».