Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά ο Μαρτίνς πάει να αλλάξει την άμυνα

Η αλλαγή που σκέφτεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην άμυνα του Ολυμπιακού και ο ρόλος των Σισέ, Μανωλά, Σωκράτη.

Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά ο Μαρτίνς πάει να αλλάξει την άμυνα

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Παπέ Σισέ φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν και είναι ο κορυφαίος στόπερ του Ολυμπιακού. Τον Ιανουάριο κι ενώ εκείνος απουσίαζε στο Copa Africa οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Κώστα Μανωλά ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την άμυνα τους.

Από τότε ήταν ένα θέμα το πώς θα τους χωρέσει όλους ο Πέδρο Μαρτίνς. Και πράγματι είχε ενδιαφέρον τι θα γινόταν όταν θα επέστρεφε στον Ρέντη ο Σισέ. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι ο Σενεγαλέζος είχε καπαρωμένη τη μία θέση στα στόπερ.

Ακόμη και σε περιπτώσεις όπως το ματς με την ΑΕΚ που χρειάστηκε να παίξει με… μισή προπόνηση φάνηκε ότι αυτός έχει τον πρώτο λόγο. Μανωλάς και Σωκράτης έχουν περιοριστεί να μοιράζονται το χρόνο παίζοντας στο πλάι του Σισέ. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει μία διάθεση να επαναφέρει το ελληνικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος για τους λόγους του έχει δώσει ένα προβάδισμα στους δύο Έλληνες, αλλά έχει και μία διάθεση να χωρέσει και τον Σισέ και γι' αυτό τον δοκιμάζει ως αριστερό μπακ. Μανωλάς, Σωκράτης και Σισέ έχουν παίξει μαζί δύο φορές και ήταν τα ματς με την Αταλάντα όταν η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε με τρία στόπερ. Τώρα ο Μαρτίνς δοκιμάζει κάτι άλλο σε μία προσπάθεια να τους έχει όλους στην ενδεκάδα.