Η λύση για Ονιεκούρου έρχεται από τη Μπεσίκτας

Ο Χένρι Ονιεκούρου συνεχίζει να βρίσκεται εκτός κλίματος στον Ολυμπιακό και η Μπεσίκτας φαίνεται πως είναι έτοιμη να δώσει τη λύση στο θέμα.

Η λύση για Ονιεκούρου έρχεται από τη Μπεσίκτας

Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό και θα τον απασχολήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Για τον Χένρι Ονιεκούρου τα δεδομένα είναι γνωστά και δεν έχουν αλλάξει. Ο Νιγηριανός ούτε προσαρμόστηκε ποτέ, ούτε πρόσφερε αυτά που περίμεναν οι Πειραιώτες.

Είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού να καταφέρει να βγάλει από πάνω του το συμβόλαιο του 24χρονου εξτρέμ. Δεν είναι μία ιστορία που θα είναι απλή, διότι και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να μειώσει όσο είναι δυνατόν τη χασούρα από έναν ποδοσφαιριστή που του κόστισε 4 εκατ. ευρώ.

Η διαδικασία δεν θα είναι απλή για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ στην Τουρκία είναι δεδομένο πως υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα αρκετά σοβαρό για τον Χένρι Ονιεκούρου. Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζουν αρκετά καλά, ενώ κι εκείνος αισθάνεται πολύ καλύτερα στην Κωνσταντινούπολη. Δεν είναι τυχαία τα συχνά του ταξίδια στη γειτονική χώρα.

Αυτή τη στιγμή η Μπεσίκτας φαίνεται να ασχολείται πιο σοβαρά από κάθε άλλη τουρκική ομάδα. Ο αθλητικός διευθυντής των "αετών", Τσεχούν Καζάντσι ανέφερε ότι «κάποιες από τις μεταγραφές μας θα είναι παίκτες που οι οπαδοί μας γνωρίζουν πολύ καλά». Η συγκεκριμένη κουβέντα πυροδότησε νέα φημολογία για τον Ονιεκούρου.

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας έχει μιλήσει και για τον Ονιεκούρου. Η πρόταση που σκέφτεται να κάνει η τουρκική ομάδα για τον Νιγηριανό του Ολυμπιακού αφορά σε δανεισμό ενός έτους.