Ολυμπιακός: Γκολ ο Πέπε με την Φαμαλικάο

Το δεύτερο τέρμα της Φαμαλικάο επί της Ζιλ Βιθέντε (2-2) πέτυχε με πέναλτι ο Πέπε. Συνεχίζει να διακρίνεται ο δανεικός από τον Ολυμπιακό μέσος.

Ολυμπιακός: Γκολ ο Πέπε με την Φαμαλικάο

Ακόμη μία καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πέπε Ροντρίγκες. Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό μέσος της Φαμαλικάο ήταν αυτός που με πέναλτι σκόραρε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του επί της Ζιλ Βιθέντε (2-2) για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν επίσης με πέναλτι λίγο πριν από το τέλος.

Ήταν το τέταρτο φετινό τέρμα για τον Πέπε, το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι. Έχει πετύχει άλλο ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και σε ροή αγώνα ένα με σουτ. Έχει προσφέρει και πέντε ασίστ στην ομάδα του, της οποίας είναι ο πλέον αναντικατάστατος ποδοσφαιριστής. Ο Πέπε αμέσως μετά το γκολ του πήρε κίτρινη κάρτα, όπως και ένας άλλος συμπαίκτης του και πρώην του Ολυμπιακού, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνουν ότι ο Πέπε θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αυτό το σενάριο δε συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες παρόλο που ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε ότι η μεταγραφή του με αρκετά σημαντικό ποσό από την Γκιμαράες θα «έβγαινε» για τον ελληνικό σύλλογο.

Η ρήτρα που έχει μπει είναι αδύνατο να καλυφθεί από την Φαμαλικάο, αλλά όσο ο Πέπε κάνει τόσο καλές εμφανίσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα τόσο πιο εύκολο είναι να φτάσει το καλοκαίρι μια συμφέρουσα πρόταση στον Ολυμπιακό.