Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τους τραυματίες και τη σημασία του ντέρμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς και πως θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τους τραυματίες και τη σημασία του ντέρμπι

Επιστρέφει στη δράση ο Ολυμπιακός και τον περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για τη "μάχη" με τον "αιώνιο" αντίπαλο και τόνισε πως όλοι είναι στη διάθεση του. Επίσης τόνισε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο και θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Πραγματικά θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Και οι δύο θέλουν να το κερδίσουν γιατί εκτός από τους τρεις βαθμούς κρίνονται πολλά από αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, απαιτητικό με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είμαστε σε θέση να πούμε ότι όλοι είναι καλά. Δεν έχουμε κρούσματα. Ο Γκάρι έχει επιστρέψει και προπονείται με την ομάδα, ο Μπουχαλάκης είναι απολύτως καλά. Επομένως η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί πολύ καλά και είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί στην πορεία μας προς τον στόχο μας, αλλά και για την έννοια του ντέρμπι που όλοι οι οπαδοί θέλουν να κερδίσουν.

Για το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός: Πρέπει να βρούμε τη λύση. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για να το κάνεις αυτό πρέπει να βάλεις γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ καλή δομή. Εδώ κι αρκετά χρόνια χτίζει μία ομάδα από νέους παίκτες. Έχει πολύ καλή δομή και είναι μία ομάδα με ποιότητα Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για το αν τον προβληματίζει ότι θα έχει πολλά παιχνίδια μαζεμένα: Έτσι είναι και ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ. Όλοι έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά μαζεμένα παιχνίδια. Οι ομάδες, όμως, που βρίσκονται σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος έχουν τις δυνατότητες και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνεχόμενες υποχρεώσεις. Δεν θα είναι εύκολο το πρόγραμμα. Είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες να τα πάνε καλά. Άλλος θέλει να κατακτήσει τίτλους και άλλοι να βγουν στην Ευρώπη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να τα πάμε καλά και αυτό που σκεφτόμαστε είναι να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην εκπλήρωση των στόχων.