ΕΠΟ: Συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής του πορείας!

Την επομένη του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ η ΕΠΟ με επιστολή της συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή πορεία του την τρέχουσα σεζόν και την 15η θέση των Ελληνικών ομάδων στην κατάταξη της UEFA

ΕΠΟ: Συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής του πορείας!

Συγχαρητήρια επιστολή συνέταξε η ΕΠΟ, για την πορεία του ΠΑΟΚ στο νεοσύστατο Conference League, την τρέχουσα σεζόν, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς απέδειξαν τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής του «Δικεφάλου του Βορρά» στην, τρίτη, ιεραρχικά, διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου επισήμανε στην επιστολή της το ότι η χώρα μας έπιασε τη 15η θέση και τη σεζόν 2023/24 θα εκπροσωπείται από πέντε ομάδες και όχι τέσσερις, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Αναλυτικά:

«Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Europa Conference League, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα επέδειξε ποιότητα, πάθος και προσήλωση στον στόχο και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με τη συγκομιδή των βαθμών των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά, η χώρα μας βρίσκεται στην 15η θέση και θα εκπροσωπείται πλέον από 5 ομάδες από τη σαιζόν 2023/2024, κάτι που αποτελεί τεράστιο επίτευγμα.

Σας συγχαίρουμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».