ΟΦΗ: Χωρίς Ντε Γκούζμαν στο Περιστέρι

Ο ΟΦΗ θα παίξει χωρίς τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

ΟΦΗ: Χωρίς Ντε Γκούζμαν στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο δοκιμάζεται την Κυριακή (17/4, 15:30) ο ΟΦΗ και η προετοιμασία του γι' αυτό το παιχνίδι μπήκε στην τελική της ευθεία.

Φιορίν Ντουρμισάι και Μάικ Φαν Ντάινεν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα. Οι συμπαίκτες τους στη σημερινή (15/4) προπόνηση έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ δούλεψαν αρκετά και στα τελειώματα.

Η προπόνηση των Κρητικών, ωστόσο είχε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Χωρίς τον Jonathan De Guzman ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ολλανδός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και άρχισε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Fjorin Durmishaj, με τον Mike van Duinen να συνεχίζει και σήμερα θεραπεία.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μεσαίων σχέσεων, ενώ έμφαση δόθηκε και σε στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (16/4), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».