Ο «φόβος» της Παρί για τον Φαντιγκά!

Θέμα στην Γαλλία έχει γίνει η στρατηγική της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τα ταλέντα της και εμπλέκεται στην υπόθεση η παραχώρηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στον Ολυμπιακό. 

Ο «φόβος» της Παρί για τον Φαντιγκά!

Η διοίκηση των Αράβων στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει δεχτεί κριτική για διάφορα ζητήματα στη φετινή σεζόν και ειδικά για την αποτυχία διάκρισης στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει ακόμη ένα ζήτημα για το οποίο θεωρείται ότι δεν έχει γίνει καλή διαχείριση. Και ότι προετοιμάζεται αλλαγή στρατηγικής.

Η γαλλική ομάδα έχει δει τα τελευταία χρόνια αρκετά ταλέντα της να φεύγουν είτε με δανεισμό είτε ως ελεύθεροι σε άλλες ομάδες, βλέποντας ότι με τις μεταγραφές ξένων άσων δεν έχουν περιθώριο για πολύ χρόνο συμμετοχής. Και κάποιοι από αυτούς διαπρέπουν με την απόδοσή τους, κάνοντας την Παρί να σκέφτεται αλλαγή πλάνου από το προσεχές καλοκαίρι. Και μεγαλύτερης αξιοποίησης νεαρών άσων από τις ακαδημίες της ή γενικότερα από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην ανάλυση που γίνεται σχετικά με το θέμα εμπλέκεται και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και έχει μεγάλη προοπτική για τη συνέχεια, καθώς ο ίδιος είχε επιδιώξει να αναζητήσει αλλού την τύχη του και να μην περιμένει (ίσως και άσκοπα) να παίξει στην πρώτη ομάδα της Παρί και να μονιμοποιηθεί εκεί κάποια στιγμή.

Ο Φαντιγκά χρησιμοποιείται ως παράδειγμα, μαζί με άλλους παίκτες, για την απόφαση της διοίκησης Κελαϊφί να αλλάξει τακτική από τη νέα περίοδο και να κοιτάζει με μεγαλύτερη προσοχή το βάθος του ρόστερ της και των ακαδημιών της.