Ολυμπιακός: Μπήκε ο Ελ Αραμπί, αλλά ο Τικίνιο ετοιμάζεται για βασικός στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στον Τικίνιο για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (17/4, 21.30).

Ολυμπιακός: Μπήκε ο Ελ Αραμπί, αλλά ο Τικίνιο ετοιμάζεται για βασικός στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη (12/4) οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Μαροκινός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε με μία ίωση το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων και να μην συμμετάσχει ούτε στο φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Καραϊσκάκη το περασμένο Σάββατο (9/4).

Ο στόχος για τον Ελ Αραμπί δεν είναι άλλος από το να εμφανιστεί πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή (17/4, 21.30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει ότι ο 35χρονος επιθετικός θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στην επικίνδυνη έξοδό τους στο «Απ. Νικολαϊδης». Την Τρίτη (12/4) έγινε το πρώτο βήμα και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος.

Η επιστροφή στις προπονήσεις του Ελ Αραμπί δεν σημαίνει πάντως ότι θα ξεκινήσει κιόλας κόντρα στο «τριφύλλι». Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Τικίνιο να παίρνει φανέλα βασικού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος φορ που είχε μείνει εκτός ενδεκάδας στα προηγούμενα παιχνίδια, επανήλθε στο φιλικό με την Σαχτάρ, κατάφερε να σκοράρει κιόλας και όλα δείχνουν ότι εκείνος θα βρεθεί στην «αιχμή του δόρατος» στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Περισσότερα θα φανούν στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς ο Μαρτίνς αναμένεται όλο και κάτι να δείξει μέσω κάποιων δοκιμών. Με τα έως τώρα δεδομένα πάντως, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Τικίνιο δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα.