ΑΕΚ: Δύσκολα με ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάνκοβιτς, τράβηγμα στον προσαγωγό...

εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στο δεξιό προσαγωγό και η παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/04) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

ΑΕΚ: Δύσκολα με ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάνκοβιτς, τράβηγμα στον προσαγωγό...

Εκτός από τους τρεις πόντους και την τρίτη θέση στο ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφς με τον Άρη η ΑΕΚ φαίνεται πως χάνει για κάμποσο καιρό και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ τέθηκε «νοκ άουτ» στην προθέρμανση του Κυριακάτικου (10/04) αγώνα με τους Θεσσαλονικείς μ' αποτέλεσμα ν' αγωνιστεί ο Τσιντώτας και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος και το πόσο θα τον κρατήσει εκτός δράσης.

Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» υπέστη τράβηγμα (ήτοι ελαφρά θλάση) στον δεξιό προσαγωγό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αυστριακός κίπερ της ΑΕΚ θα προπονείται σε χαμηλότερους ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, καθώς πριν από το ματς με τους «κίτρινους» ένιωσε σφιχτό τον προσαγωγό του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν προλαβαίνει το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League (18/04, 18.00), ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στις επόμενες προπονήσεις.