Ιωνικός: «Η δουλειά έγινε για την ομάδα μας»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επικείμενη επίτευξη του στόχου της παραμονής από την ποδοσφαιρική ομάδα στη Super League 1 εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός.

Ιωνικός: «Η δουλειά έγινε για την ομάδα μας»

Ανακοίνωση για τη φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Super League 1, καθώς χρειάζονται έναν βαθμό στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη να στέκεται στη συμβολή της διοίκησης Τσιριγώτη, των παικτών και του τεχνικού τιμ, καθώς και του Δημάρχου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Η 3η Αγωνιστική των Play outs ολοκληρώθηκε και απ' ότι φαίνεται, ''η δουλειά έγινε'' για την Ομάδα μας. Ο Ιωνικός θα αγωνίζεται στην 1η κατηγορία και τη νέα χρονιά!

Μετά από τρεις συνεχόμενες ανόδους, το σπουδαίο επίτευγμα παραμονής στην κατηγορία όντας νεοφώτιστοι, έρχεται να προστεθεί ως ένα ακόμα μεγάλο επίτευγμα!

Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε για τα καλά και όχι μόνο αγωνιστικά. Η οργανωτική του και διοικητική του υπόσταση τον κατατάσσουν στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Κι αυτό έχει ονοματεπώνυμο. Οικογένεια Τσιριγώτη.

Επιπλέον, η σημαντική συμβολή του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου, κ. Γ. Ιωακειμίδη όπου από κοινού με την οικογένειά Τσιριγώτη αναβαθμίζουν τις εγκαταστάσεις που στεγάζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις δραστηριότητές του οι οποίες συνεχώς αναβαθμίζονται, έρχονται προς επίρρωση των παραπάνω.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας συγχαίρει τη διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές για το έργο τους και κατ' επέκταση για τη χαρά που προσφέρουν σε όλους τους φίλους της Ομάδας μας».