Super League: Υπογράφηκε η προκήρυξη - Σέντρα στις 25 Αυγούστου

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει όπως ήταν προγραμματισμένο στις 25 Αυγούστου.

Super League: Υπογράφηκε η προκήρυξη - Σέντρα στις 25 Αυγούστου

Η κλήρωση της Super League διεξήχθη χωρίς να έχει υπογραφεί το συμβόλαιο των επτά ΠΑΕ που δεν είχαν βρει τηλεοπτική στέγη, όμως πριν από αυτή οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός είχαν συνάντηση με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Βασιλειάδη στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν το θέμα των εγγυήσεων των 9 ΠΑΕ που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη NOVA για 1+1, με τους συλλόγους να ζητούν εγγυήσεις για τον δεύτερο χρόνο. Οι ΠΑΕ αυτές μάλισα υπέβαλαν αίτημα να πάνε στην ΕΡΤ μαζί με τις επτά ομάδες που τα έχουν βρει με τη Δημπόσια Τηλεόραση εφόσον για κάποιο λόγο δεν ισχύσει ο δεύτερος χρόνος συμβολαίου τους με το συνδρομητικό κανάλι.

Οι ομάδες πήραν μέσω του κου. Κούγια τις εγγυήσεις αυτές και έτσι υπογράφηκε τελικά προκήρυξη του πρωταθλήματος στην οποία προβλέπεται υποβιβασμός τριών ομάδων και άνοδος μίας από τη δεύτερη κατηγορία. Αυτό φυσικά θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση για την υπογραφή της προκήρυξης αναφέρει:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.