Κυριάκος: «Αυτό είναι το δίκαιο και το ηθικό»

Σε νέα δήλωση σχετικά με την δικαίωση του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας στο ματς με τον Ολυμπιακό προέβη ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος αναφέρει μεταξύ αλλων πως αυτή η απόφαση της ΕΠΟ είναι δίκαιη και ηθική.

Κυριάκος: «Αυτό είναι το δίκαιο και το ηθικό»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Μέσα σε λίγες ώρες κάποιοι αφανείς ήρωες, συνάδελφοί μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν ντέρμπι ειδικών συνθηκών.

Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει και αυτός στην ομαλή διεξαγωγή. Όποιος έχει τη δυνατότητα, να αγοράσει νωρίς το εισιτήριό του, ώστε να υπάρχει συνεχής και κανονική ροή στα εκδοτήρια, για να μην ταλαιπωρηθούν όσοι αναγκαστικά έρθουν από άλλες πόλεις ή ακόμη και το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες.

Αυτές τις μέρες ειπώθηκαν πολλά, από πολλούς που δεν πρέπει να έχουν/-με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι μια: παίζουν οι δυο καλύτερες -κατά τεκμήριο- ομάδες στο Πρωτάθλημα, σε ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, όπως κατά τη γνώμη μου είναι και το δίκαιο και το ηθικό. Διεκδικούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία με αγώνα λιγότερο, από μια ομάδα σκληραγωγημένη και ανθεκτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι!