Ο Κουρτουά… στέλνει τον Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό

"Καραμπόλα" προκαλεί η απόκτηση του Βέλγου τερματοφύλακα από τη Ρεάλ. Πως εμπλέκονται οι Πειραιώτες.

Ο Κουρτουά… στέλνει τον Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τόσο θα δημιουργούνται και ευκαιρίες όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για οποιοδήποτε σύλλογο. Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Τιμπό Κουρτουά και αυτό δημιουργεί μία… καραμπόλα με τους πορτιέρο.

Συγκεκριμένα ο Κίκο Κασίγια δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βασίλισσα. Ως δεύτερος τερματοφύλακας στη Ρεάλ έχει κάνει καλά παιχνίδια όποτε κλήθηκε να παίξει, όμως, βλέπει πως μετά την απόκτηση του Κουρτουά τα πράγματα γίνονται δύσκολα γι' αυτόν.

Θέλει και ο ίδιος να αναζητήσει αλλού την τύχη του και ήδη δύο ομάδες της La Liga έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Η Βαγιαδολίδ είναι μία ομάδα που έχει χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης και η Λεγανές είναι η άλλη. Μάλιστα όπως αναφέρουν στην Ισπανία η Λεγανές δεν υπολογίζει τον Κουεγιάρ, ο οποίος έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Με την περίπτωση του Κουεγιάρ έχει ασχοληθεί εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα και τελευταία οι Ισπανοί επιμένουν για τον Κουεγιάρ.