Αναστασίου: «Όποιος δεν μπορεί δεν έχει θέση στην ομάδα»

Απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. 

Αναστασίου: «Όποιος δεν μπορεί δεν έχει θέση στην ομάδα»

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 3-2 από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο και ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης ενώ ξεκαθάρισε πως όποιος δεν ακολουθεί τα πλάνα και δεν σέβεται τον κόσμο, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό.

Αρχικά είπε:«Μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Είχαμε πει να παίξουμε από τα πλάγια, γιατί ο Ατρόμητος έχει ποιότητα στο κέντρο και θα είχαμε προβλήματα. Πουλήσαμε την μπάλα στον άξονα και δεχτήκαμε τρία γκολ.

Η έλλειψη συγκέντρωσης παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε ρυθμό σε κάποια διαστήματα του αγώνα ωστόσο βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας.

Κάναμε μια καλή προσπάθεια φέτος δείξαμε πως έχουμε δυνατότητες, ωστόσο κάποιες στιγμές σκοτώνουμε τους εαυτούς μας με τις επιλογές που κάνουμε...» τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

«Θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι για να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Πετύχαμε τον στόχο μας αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε το καλύτερο. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό».