Βόλος - Λαμία 3-0: Την έβαλε σε περιπέτειες…(highlights)

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Βόλος κέρδισε 3-0 τη Λαμία που περιμένει να δει τι θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Σκόρερ οι Μπαρτόλο (72’), Ροσέρο (91’), Φεράρι (95'). 

Βόλος - Λαμία 3-0: Την έβαλε σε περιπέτειες…(highlights)

Το δοκάρι (εκτέλεση φάουλ από τον Φερνάντες) στο 12’ ήταν η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βόλο να είναι καλύτερος αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Η Λαμία με πεντάδα στην άμυνα, κράτησε άνετα το μηδέν αλλά στην επίθεση δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα.

Τα πάντα άλλαξαν στην επανάληψη. Η Λαμία βγήκε για να παίξει μπάλα και να διεκδικήσει τη νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Από δεξιά ο Σιμόν ήταν πολύ καλός, είχε ανεβάσματα και είχε και το δοκάρι στο 53ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, ήταν πιο απειλητικοί αλλά τελικά ο Βόλος σκόραρε στο 72’ με εξαιρετικό τέρμα του Μπαρτόλο μετά την ασίστ του Άλχο (πολύ καλό ματς ο δεξιός ακραίος αμυντικός των γηπεδούχων) ενώ ένα λεπτό μετά ο Φαν Βέερτ είχε δοκάρι για το 2-0!

Ο Φέστα μετά το 1-0 έπαιξε φουλ επίθεση, άλλαξε την πεντάδα στην άμυνα, σε τετράδα, φρέσκαρε και τη μεσαία γραμμή με στόχο το γκολ της ισοφάρισης. Για τον Βόλο σημαντική η επιστροφή στα γήπεδα του Ριένστρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ενώ ο Κώστας Μπράτσος σε έναν ακόμη αγώνα έδωσε ευκαιρία σε νεαρά παιδιά και στο τέλος η ομάδα είχε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, αφού βρήκε χώρους ο ΝΠΣ να...χτυπήσει στην κόντρα και έτσι πέτυχε ακόμη δύο γκολ.

Η Λαμία στο 87' έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά στο 91' ο Ροσέρο συνεργάστηκε με τον Πουρίτα (οι δύο αλλαγές) και με ωραίο σουτ...τελείωσε το παιχνίδι γράφοντας το 2-0, με τον Φεράρι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα (3-0).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βόλος – Λαμία 3-0

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: 72’ Μπαρτόλο, 91' Ροσέρο, 95' Φεράρι

Δοκάρια: 12' Φερνάντες, 73’ Φαν Βέερτ - 53' Σιμόν

ΒΟΛΟΣ (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Φεράρι, Λογαράς (68’ λ. τρ. Τριανταφύλλου), Σιέλης, Άλχο – Μεταξάς, Μπαριέντος (77’ Ριένστρα) – Κορέα, Φερνάντες (59’ Ροσέρο), Μπαρτόλο (77’ Πουρίτα) – Φαν Βέερτ

ΛΑΜΙΑ (5-3-2): Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο (68’ λ. τρ. Βύντρα), Τζανετόπουλος (77’ Βέλλιος), Λούκας, Μαρτίνεθ (81’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (81’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Νούνιες – Μανούσος, Καραμάνος (77’ Ρόμανιτς)