ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Ζαμπά!

Ο βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ Λέο Ζαμπά είχε επεισόδιο με συμπαίκτη του στην προπόνηση, ενώ προκάλεσε ένταση και με τον Λουτσέσκου και απειλείται με τιμωρία

ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Ζαμπά!

Ζήτημα με τον Λέο Ζαμπά έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό στον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ενέργεια του Βραζιλιάνου δεν θα μείνει ατιμώρητη, καθώς σημειώθηκε εις βάρος συμπαίκτη του, ενώ ο 23χρονος στη συνέχεια είχε λεκτικό επεισόδιο και με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος τον έδιωξε από την προπόνηση!

Το όλο ζήτημα έχει φτάσει στους παράγοντες του «Δικεφάλου» οι οποίοι είναι απόλυτα ενήμεροι και έχουν εξουσιοδοτηθεί οι Λουτσέσκου και Μπότο να επιληφθούν.

Οι δύο άνδρες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για το αγωνιστικό τμήμα και τους ποδοσφαιριστές και εκείνοι που θα αποφασίσουν για την τύχη του παίκτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος έχει πάρει ήδη μία δεύτερη ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον δείχνει ότι δεν είναι πρόθυμος να την εκμεταλλευτεί και δεν αποκλείεται να υπάρξει διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.