Super League: Play out σαν... Play Offs

Η δράση στα play out της Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και αναμετρήσεις που θυμίζουν…play offs. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Super League: Play out σαν... Play Offs

Σέντρα κάνει το Σάββατο (9/4) η 3η αγωνιστική των play out της Super League με το ενδιαφέρον να εστιάζεται τόσο στην μάχη της παραμονής όσο και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στο πρώτο παιγνίδι της βραδιάς (16:00, Cosmote Sport 2 HD), ο Βόλος υποδέχεται την Λαμία και ψάχνει την πρώτη του νίκη από τις 5 Φεβρουαρίου και το 2-0 επί του Άρη. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έχει υποχωρήσει στο -6 από τον Ατρόμητο και βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή.

Στις 18:15 (Cosmote Sport 3 HD) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες του στα play out. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει βυθισμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει να αποδείξει πως η νίκη επί του Παναιτωλικού δεν ήταν απλά μια έκλαμψη αλλά μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την αντεπίθεση παραμονής.

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει την πρώτη του νίκη επί του Ιωνικού την φετινή σεζόν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19:30, Novasports Prime). Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 3-2 στην Τρίπολη στις 12 Φεβρουαρίου με το ματς εκείνο να αποτελεί μεν κίνητρο για τους γηπεδούχους ενώ δε οδηγό για τους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:30, Cosmote Sport 2 HD) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στα play out έπειτα από τις διαδοχικές ήττες στα ματς με Λαμία και Απόλλωνα. Οι «Περιστεριώτες» έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι ματς και στοχεύουν στο να απομακρυνθούν κι άλλο από την προτελευταία θέση και την Λαμία.

Συνοπτικά η 3η αγωνιστική των Play Out:

16:00 Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία (Cosmote Sport 2 HD)

18:15 ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (Cosmote Sport 3 HD)

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός (Novasports Prime)

20:30 Παναιτωλικός-Ατρόμητος (Cosmote Sport 2 HD)

Η Βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 16 Απριλίου:

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Βόλος ΝΠΣ

17:15 ΠΑΣ Λαμία-Ιωνικός

19:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 17 Απριλίου:

15:30 Ατρόμητος-ΟΦΗ