Ολυμπιακός: Επανεκκίνηση στην καριέρα του Καρμπόβνικ μέσω της Λέγκια

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ενδέχεται να ξαναβρεί την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη» στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Ολυμπιακός: Επανεκκίνηση στην καριέρα του Καρμπόβνικ μέσω της Λέγκια

Πριν από δύο χρόνια η ποδοσφαιρική Ευρώπη μιλούσε για έναν ακραίο μπακ που μπορεί να παίξει και χαφ, ο οποίος έκανε θραύση στα πολωνικά γήπεδα. Ως «wonderkid» το χαρακτήριζαν! Ο λόγος για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Λέγκια Βαρσοβίας στην Μπράιτον έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν κατάφερε να στεριώσει στην Αγγλία και ήρθε στα μέρη μας ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Και στο λιμάνι, όμως, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να είναι ειλημμένη η απόφαση από τα... Χριστούγεννα να επιστρέψει στην Μπράιτον. Αν δεν είχε παίξει κιόλας στο ξεκίνημα της σεζόν σε έναν αγώνα Λιγκ Καπ με την Μπράιτον, τότε ο Καρμπόβνικ θα είχε αποχαιρετήσει τον Πειραιά από τον Ιανουάριο.

Την Παρασκευή (8/4) επιβεβαιώθηκαν όλα όσα ακούγονταν πριν από περίπου ένα μήνα. Ότι ο Καρμπόβνικ για να ξαναβρεί τα πατήματά του, θα πρέπει να πάει σε ένα περιβάλλον που το ξέρει πολύ καλά.

Η Λέγκια Βαρσοβίας λοιπόν, η μεγάλη αγάπη του νεαρού Πολωνού μπακ, ενδέχεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Να πάει δηλαδή δανεικός το καλοκαίρι στην Λέγκια για να κάνει «επανεκκίνηση» στην καριέρα του.

Ο αθλητικός διευθυντής του πολωνικού συλλόγου, Γιάτσεκ Ζιελίνσκι μίλησε για τον Καρμπόβνικ και παραδέχτηκε ότι είναι σε επαφές μαζί του: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Μάριους Πιεκάρσκι, τον ατζέντη του Μίχαλ. Τα πάντα πρέπει να συμβούν υπό συνθήκες ευνοϊκές για τη Λέγκια. Θα μας άρεσε να επιστρέψει στη Λέγκια».