Ατρόμητος: «Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο

Ο, τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού, από τους αγωνιστικούς χώρους, για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (02/04) στην Τρίπολη, με τον Αστέρα,  για τη 2η αγωνιστική των playouts της Super League. Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό για τις αναμέτρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ατρόμητος: «Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο

Την ποινή τουαποκλεισμού δύο αγωνιστικών από τα γήπεδα στον, τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλο, επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League

Η «καμπάνα» του αθλητικού δικαστή της κορυφαίας κατηγορίας της χώρα ακολούθησε την απολογία του παράγοντα της ομάδας του Περιστερίου για τη συμπεριφορά του στον, εκτός έδρας, αγώνα του περασμένου Σαββάτου (02/04) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts.

Παράλληλα, επέβαλε στην αθηναϊκή ΠΑΕ πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ με 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε η αρκαδική ομάδα για το ίδιο παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στις Kυριακάτικες (03/04) αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των playoffs, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμα 9.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) και 1.000 ευρώ στον Ολυμπιακό (για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ).