«Ο Κάμπελ επιστρέφει στον Ολυμπιακό που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Αυτό υποστηρίζουν οι Κοσταρικανοί σύμφωνα με τους οποίους «ο Κάμπελ ετοιμάζει βαλίτσες για τον... πολυτροπαιούχο της χώρας»

«Ο Κάμπελ επιστρέφει στον Ολυμπιακό που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Για τους Κοασταρικάνους ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο λογικός προορισμός για τον Τζόλε Κάμπελ. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας amprensa.com υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αυτό θα συμβεί. «Ο Τζόελ Κάμπελ επιστρέφει στην ομάδα, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», είναι ο τίλος του σχετικού δημοσιεύματος.

Σε αυτό τονίζεται μεταξύ άλλων ότι ο Κάμπελ έχει καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό από το πέρασμά του την περίοδο 2013-14. Μάλιστα έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Με αυτές τις αναμνήσεις, ο Κάμπελ ετοιμάζει βαλίτσες για την ελληνική ομάδα, η οποία είναι και η πολυτροπαιούχος της χώρας», αναφέρεται ενώ οι Κοσταρικανοί επικαλούνται Βρετανικά ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία ο Ουνάι Έμερι τον έχει ενημερώσει ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η Άρσεναλ δεν δείχνει διατεθειμένη να ζητήσει χρήματα ή να παραχωρήσει και πάλι δανεικό τον Κάμπελ και μένει να δούμε αν έχουν βάση όσα υποστηρίζουν οι Κοσταρικανοί για το μέλλον του.