«Θέμα ημερών ή ωρών η έλευση Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό»

Επιμένουν τα ισπανικά δημοσιεύματα για την έλευση Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό. 

«Θέμα ημερών ή ωρών η έλευση Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό»

Τίτλοι τέλους στη κοινή πορεία Ντεπορτίβο και Γκιγιέρμε αναφέρουν οι Ισπανοί, τονίζοντας παράλληλα ότι ο πιθανότερος προορισμός για τον Βραζιλιάνο χαφ είναι ο Ολυμπιακός. Μέτα το δημοσίευμα της "Αs", νέο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα "elidealgallego.com" υπογραμμίζει ότι είναι πλέον θέμα ημερών ή ακόμα και ωρών για να τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Λούγκο, ενώ παρ'ότι συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, δεν λαμβάνει μέρος στις ασκήσεις τακτικής. Είναι σαφές επομένως ότι δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Γαλικίας.

O αθλητικός διευθυντής της Λα Κορούνια, Καρμέλο ντελ Πόθο, επισημαίνει πώς αυτό που επιζητά ο σύλλογος είναι να κερδίσει χρήματα από την μεταγραφή του Γκιγιέρμε. Σημειώνουμε ότι η Λα Κορούνια δαπάνησε 4 εκατ. για να τον αποκτήσει από την Ουντινέζε και αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. για να τον παραχωρήσει.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, τέλος, πως Ντεπορτίβο και Ολυμπιακός βρίσκονται σε ανοικτές διαπραγματεύσεις, ενώ εκτός από το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για την απόκτηση του Γκιγιέρμε, στο «παιχνίδι» της διεκδίκησής του παραμένουν η Σάο Πάουλο και άλλες ομάδες.