Ολυμπιακός: Η διαχείριση των στόπερ μετά την επιστροφή Σισέ

Ο τρόπος που έχει διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς τους κεντρικούς του αμυντικούς από τη στιγμή που γύρισε από το Copa Africa ο Παπέ Σισέ.

Ολυμπιακός: Η διαχείριση των στόπερ μετά την επιστροφή Σισέ

Είχε ένα ενδιαφέρον πως θα διαχειριζόταν ο Πέδρο Μαρτίνς την επιστροφή του Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός από την ημέρα που γύρισε από το Copa Africa, το οποίο κατέκτησε με την Εθνική του ομάδα, έχει πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακού. Και είχε ενδιαφέρον αυτή η ιστορία, διότι μέχρι εκείνο το σημείο Μανωλάς και Παπασταθόπουλος έπαιζαν βασικοί.

Ο 26χρονος στόπερ είναι η κολόνα της άμυνας του Ολυμπιακού από τη στιγμή που επέστρεψε από την Εθνική του ομάδα. Μανωλάς και Παπασταθόπουλος μοιράζονται τον χρόνο στα στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στα ματς της κανονικής διάρκειας που έπαιξε ο Σισέ από τη στιγμή που επέστρεψε από το Copa Africa με τον Βόλο, τον ΟΦΗ και τον Άρη είχε δίπλα του τον συμπατριώτη του, τον Ουσεϊνού Μπα. Στο 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησαν βασικοί Σωκράτης και Μανωλάς με τον Σισέ να μπαίνει στο 46'.

Στα παιχνίδια με την Αταλάντα ο Ολυμπιακός έπαιξε με τρία στόπερ. Και στα δύο ματς αγωνίστηκαν από την αρχή Σισέ, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος. Στα τρία παιχνίδια των play offs ο Σενεγαλέζος είναι η κολόνα των πρωταθλητών Ελλάδας. Με τον Άρη έπαιξε έχοντας δίπλα του τον Μανωλά. Στα Γιάννενα ξεκίνησε βασικός παίζοντας με τον Παπασταθόπουλο, αλλά στο 30' έγινε αλλαγή, ενώ με την ΑΕΚ έπαιξε δίπλα του ο Σωκράτης.

Η μέχρι τώρα διαχείριση του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι η κολόνα του κέντρου της άμυνας του Ολυμπιακού με τους Μανωλά-Σωκράτη να μοιράζονται τον χρόνο.