Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με Μάνο

Ξανά στο γήπεδο οι παίκτες του Άρη, μετά το ρεπό της Τρίτης (5/4). Επέστρεψε και ο Δημήτρης Μάνος. 

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με Μάνο

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με την ομάδα να προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος βλέπει το ιατρικό δελτίο κενό, καθώς ο Δημήτρης Μάνος επέστρεψε. Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την προπόνηση της Τετάρτης (6/4):

«Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (10/04, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδια τακτικής) με τον Δημήτρη Μάνο, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Ο Άρης την Κυριακή (10/4) θα παίξει με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.