Ολυμπιακός: Και το καλοκαίρι η Ντεμίρσπορ θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Ονιεκούρου

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για «δεδομένη μετακίνηση του Ονιεκούρου στην Ντεμίρσπορ», αλλά η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στη μέση. Τον χειμώνα είχε ενδιαφερθεί ο συγκεκριμένος σύλλογος και εκτός απροόπτου το ίδιο θα συμβεί και το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Και το καλοκαίρι η Ντεμίρσπορ θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό; Θα το μάθουμε σε λίγους μήνες. Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχώς τον έχει εκτός αποστολής, ενώ στο μοναδικό ματς που τον πήρε στην αποστολή μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Αταλάντα, τον κράτησε στον πάγκο (σ.σ. στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα).

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι δεν υπολογίζεται και προφανώς είναι δύσκολο και για τον ίδιο τον Αφρικανό να σταθεί μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού.

Εδώ και δύο μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν οργιάσει. Από την Δευτέρα (4/4) γινόταν λόγος για επιστροφή του Ονιεκούρου στην Τουρκία. Όχι όμως για την Γαλατασαράι, αλλά για την Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Μάλιστα, υπήρχαν ρεπορτάζ που θεωρούσαν δεδομένη τη μετακίνησή του, καθώς σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να παίξει ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην Ντεμίρσπορ. Θεωρούν δηλαδή ότι η παρουσία του Μπαλοτέλι έχει επηρεάσει τον Ονιεκούρου ως προς το να πει το «ναι».

Κάποια άλλα ΜΜΕ σημείωσαν ότι «ο Ονιεκούρου ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα της Άδανα Ντεμίρσπορ την επόμενη σεζόν».

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... Φυσικά και δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ντεμίρσπορ. Δεν έχουν βάση δηλαδή τα όσα λένε οι Τούρκοι για δεδομένη μετακίνησή του στην συγκεκριμένη ομάδα.

Από την άλλη, είναι αληθές ότι αρχές Φεβρουαρίου (η αγορά της Τουρκίας έκλεινε στις 7 του ίδιου μήνα) η Ντεμίρσπορ επιχείρησε να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, εκείνη την εποχή ο Ονιεκούρου τύγχανε της τυφλής εμπιστοσύνης του Μαρτίνς. Μια εμπιστοσύνη που τελικά έπαψε να υφίσταται μετά το 0-3 από την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη.

Ενόψει καλοκαιριού πάντως, αυτό που μπορούμε να αντιληφθούμε είναι ότι η Ντεμίρσπορ θα κάνει νέα απόπειρα για να τον αποκτήσει, αλλά σε πρώτη φάση με τη μορφή δανεισμού. Για να δούμε λοιπόν αν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά...