Ολυμπιακός: To διήμερο ρεπό του Μαρτίνς στους παίκτες που μοιάζει με... τριήμερο

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να αποφορτίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού το διάστημα της νέας διακοπής και να τους δώσει ρεπό το Σαββατοκύριακο (9-10/4).

Ολυμπιακός: To διήμερο ρεπό του Μαρτίνς στους παίκτες που μοιάζει με... τριήμερο

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για μία ομάδα να έχει πίσω της μία 15νθήμερη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και να ακολουθεί «καπάκι» άλλη μία 15νθήμερη διακοπή.

Βέβαια, είχε κάθε δικαίωμα ο ΠΑΟΚ να ζητήσει την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (10/4). Από την άλλη, όμως, σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο για την καθημερινότητα των Πειραιωτών, δεν είναι και το ευνοϊκότερο να πηγαίνουν από διακοπή σε διακοπή...

Είναι διαφορετικό να υπάρχει διακοπή για όλους τους συλλόγους και διαφορετικό για έναν.

Πώς θα αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς τη νέα συνθήκη που διαμορφώνεται μπροστά του και έχοντας στο μυαλό του πλέον ένα παιχνίδι που θα γίνει σε δύο εβδομάδες, αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (10/4);

Θα κοιτάξει να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του και κυρίως όλους όσους έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί.

Την Δευτέρα (4/4), μία μέρα μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, αποφάσισε να τους δώσει ρεπό. Την Τρίτη (5/4) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και στον Ρέντη θα πηγαίνουν καθημερινά έως και το πρωί της Παρασκευής (8/4).

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τους δώσει διήμερο ρεπό. Να κάτσουν δηλαδή το Σαββατοκύριακο (9-10/4) και να επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (11/4).

Κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με... τριήμερο ρεπό, καθώς θα έχουν ελεύθερο το απόγευμα της Παρασκευής, το Σαββατοκύριακο και θα πάνε για προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας.