ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μιτρίτσα από τη Ρουμανία - Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Μιχαηλίδης

Το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (4/4) έδωσε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος επέστρεψε από τη Ρουμανία κι ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε στην Πορτογαλία ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μιτρίτσα από τη Ρουμανία - Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Μιχαηλίδης

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει ήδη στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του πλέον στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Μαρσέιγ, που θα κρίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις γύρω από το passing game, τη φυσική κατάσταση και την τακτική. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε από τη Ρουμανία κι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid-19.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου υποβλήθηκε σ’ επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστών που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη κι ο στόπερ του «Δικεφάλου» θα ξεκινήσει άμεσα το πρώτο στάδιο της μετεγχειρητικής αποθεραπείας. Την Τρίτη (5/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.