Δεν τα έβαλε, αλλά δεν το βάζει... κάτω ο Ελ Αραμπί

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί εναντίον της ΑΕΚ απογοήτευσαν τον άσο του Ολυμπιακού που συνεχίζει πάντως την προσπάθεια για τους στόχους της ομάδας του και τους προσωπικούς. 

Δεν τα έβαλε, αλλά δεν το βάζει... κάτω ο Ελ Αραμπί

Μόνο με τις ευκαιρίες που έχασε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα μπορούσε να ήταν ήδη... πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να σκοράρει σημαδεύοντας πότε τον Στάνκοβιτς και πότε σώματα αμυντικών, με συνέπεια να παραμένει πίσω από Κούρτιτς και Φαν Βέερτ στη διεκδίκηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ. Με τον Μαροκινό δεδομένα να έχει ως βασικό στόχο να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για το νταμπλ, αλλά και να μην κρύβει τη φιλοδοξία του να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ για τρίτη στη σειρά σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάτι που μπορεί να μοιάζει και να είναι δύσκολο από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί έχει χάσει φέτος πολλές ευκαιρίες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ενώ έχει αστοχήσει και σε εκτελέσεις πέναλτι, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια. Προς το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ έμοιαζε πράγματι σαν να είχε συνειδητοποιήσει ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν ήταν «γραφτό» να σκοράρει, με τον ίδιο φυσικά να έχει σημαντική ευθύνη αφού όλα τα τελειώματά του ήταν πολύ άσχημα. Δίχως να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δημιουργίες των συμπαικτών του ή ακόμα και τις δικές του, όπως την απίθανη ντρίμπλα που έκανε στον Ρότα προτού σημαδέψει πάλι τον γκολκίπερ της ΑΕΚ αντί την άδεια εστία.

Με τον Ελ Αραμπί, πάντως, τρία γκολ πίσω από τον προπορευόμενο και με επτά αγωνιστικές να απομένουν έως το τέλος, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Κι ο Μαροκινός είτε μείνει στην Ελλάδα είτε όχι, το θέλει πολύ το φετινό νταμπλ μαζί με την προσωπική κατάκτηση του τοπ σκόρερ στο πρωτάθλημα.