Ο Καμπελά μίλησε για τον Ολυμπιακό

Ο Ρεμί Καμπελά μίλησε ξανά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τις προτάσεις που έχει από γαλλικές ομάδες.

Ο Καμπελά μίλησε για τον Ολυμπιακό

Το θέμα του Ρεμί Καμπελά όχι απλά δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει ορθάνοιχτο. Ο Γάλλος έχει μερικές ημέρες ακόμα για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του με τους Πειραιώτες να είναι γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει παραδεχτεί και παλαιότερα πως έχει μιλήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό έκανε γι' ακόμα μία φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Canal+.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του και του έδειξε πως τον θέλει. Εκτός από τον Φρανσουά Μοντέστο επιστρατεύτηκαν και οι Ματιέ Βαλμπουενά, Γιαν Εμβιλά για να πείσουν τον καλό τους φίλο να πει το "ναι" στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στο γήπεδο της Μονπελιέ και αποθεώθηκε από τον κόσμο της παλιάς του ομάδας. Στις δηλώσεις του, ωστόσο παραδέχτηκε ότι ακόμη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. «Συζητάω ακόμα με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ωστόσο και γαλλικές ομάδες με τις οποίες συζητάω».

Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο στο κόλπο έχει μπει πολύ δυνατά και η Στρασπούρ. Η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τους Γάλλους οι επαφές είναι αρκετά προχωρημένες.