Ολυμπιακός: Με ΑΕΚ ο Φορτούνης έπαιξε 15 λεπτά, στην Λεωφόρο θα παίξει περισσότερο!

Σταδιακή και βήμα-βήμα η επανένταξη του Κώστα Φορτούνη στα επίσημα παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Με ΑΕΚ ο Φορτούνης έπαιξε 15 λεπτά, στην Λεωφόρο θα παίξει περισσότερο!

Από τις πιο σημαντικές στιγμές (ίσως η σημαντικότερη) του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν αναμφίβολα η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπήκε στο ματς με την «Ένωση» στο 78’ αντί του Μαντί Καμαρά. Μαζί με τις καθυστερήσεις αγωνίστηκε περίπου 15 λεπτά.

Αυτή ήταν η αρχή στην προσπάθεια που κάνει ο Φορτούνης για να επανέλθει πλήρως σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και να μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας φυσικά ορίζοντα την επόμενη σεζόν.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια στα πλέι οφ θα λειτουργήσουν περισσότερο ως στάδιο προσαρμογής μετά την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη με το χειρουργείο στον χιαστό, το δεύτερο χειρουργείο για την ακρίβεια (και στα δύο γόνατα) που έχει υποβληθεί την τελευταία τριετία.

Ο Φορτούνης λοιπόν έπαιξε 15 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ. Η επανένταξή του θα γίνεται σταδιακά, βήμα-βήμα και δίχως βιασύνες. Θα πρέπει να θεωρήσουμε από τώρα δεδομένο ότι ο Μαρτίνς θα κοιτάξει σε δύο εβδομάδες κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (17/4), να του δώσει περισσότερο χρόνο από τα 15 λεπτά που αγωνίστηκε την Κυριακή (3/4) στο Καραϊσκάκη.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο στο διάστημα που μεσολαβεί έως το ματς της Λεωφόρου.

Το πλάνο πάντως είναι ξεκάθαρο: Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στο 100% με την έναρξη της νέας περιόδου. Και κάτι τέτοιο δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και από τον αγωνιστικό ρυθμό.