Στάνκοβιτς: Δεχθήκαμε ανόητο γκολ, αλλά αντιδράσαμε...

«Η ΑΕΚ είναι εδώ» σημείωσε ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του αντέδρασε παρότι βρέθηκε να χάνει από ένα «ανόητο» γκολ...

Στάνκοβιτς: Δεχθήκαμε ανόητο γκολ, αλλά αντιδράσαμε...

Όντας από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο Ν. Φάληρο και καθοριστικός παράγων του 1-1 ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς βρέθηκε μπροστά στις κάμερες της ΝΟVA μετά το τέλος του ματς.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας υπογράμμισε την αντίδραση που είχε η ομάδα του παρά το γκολ που δέχθηκε (και το οποίο χαρακτήρισε «ανόητο»), ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση.

«Αξίζαμε τον βαθμό. Δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και σε γενικό βαθμό αξίζαμε ό,τι πήραμε. Δείξαμε ότι η ΑΕΚ είναι εδώ…

Τέτοια και παρόμοια απόδοση δεν πρέπει να έχουμε μόνο στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά σε όλα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε τέτοια απόδοση»

Για τις επεμβάσεις του και αυτή του Ελ Αραμπί;

«Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα από τη δική μου θέση. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε πάντως να είχαμε κερδίσει απόψε».