Βιεϊρίνια: «Έχουμε… 4/4 νομίζω μετά από τις διακοπές»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ύστερα από τις διακοπές λόγω των εθνικών ομάδων χάνει τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. 

Βιεϊρίνια: «Έχουμε… 4/4 νομίζω μετά από τις διακοπές»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV ο Βιεϊρίνια:

«Αντιδράσαμε, αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εάν μπαίνεις στο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο και έχεις την εικόνα που είχες στα 15 πρώτα λεπτά, αλλά μετά τη χάνεις, δέχεσαι και γκολ, φυσικά και αγχώνεσαι. Θέλεις να αντιδράσεις. Δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, βγάλαμε ξανά αντίδραση και μειώσαμε».

Εάν είχαν το μυαλό τους στο ματς με την Μαρσέιγ:

«Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν σημαντικό ματς, δεν σκεφτόμασταν την Μαρσέιγ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μη μας επηρεάσει η ήττα αυτή, που ήταν δίκαιη.

Δεν έχει σχέση το σημερινό ματς με την Μαρσέιγ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σαν ομάδα, ο ένας για τον άλλον. Δεν το είδαμε αυτό σήμερα στο διάστημα που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

Για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μετά από διακοπή για τις εθνικές ομάδες:

«Έχουμε… 4/4 νομίζω μετά από τις διακοπές. Είναι κάτι που συμβαίνει και πρέπει να το δούμε και να το δουλέψουμε. Έχουμε αρκετούς διεθνείς, αλλά δεν είναι δικαιολογία όποτε έχει διακοπή να χάνουμε ματς».