Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να νικήσει την ΑΕΚ, αλλά δεν έχασε και το αήττητο, ενώ αύξησε τη διαφορά. Η απόδοση των παικτών του Μαρτίνς δεν έφτασε ατομικά στο επίπεδο των δυνατοτήτων τους. 

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος από την ΑΕΚ, αλλά δεν μπόρεσε να τη νικήσει όπως κάνει συνεχώς στο γήπεδό του στην περίοδο του Πέδρο Μαρτίνς. Προσπάθησε για το τρίποντο, έχοντας αυξήσει ήδη την απόσταση από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε πολύ επιθετικά, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Όπως και με πολλά προβλήματα στις στατικές φάσεις στην άμυνα. Το σημαντικότερο, η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη που έδειξε ότι θα δώσει πολλά στη συνέχεια.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στο 1-1 με την ΑΕΚ:

ΒΑΤΣΛΙΚ: Έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ από δική του μπαλιά άρχισε η φάση του γκολ. Δεν είχε καλές τοποθετήσεις ούτε αυτός στα στημένα.

ΛΑΛΑ: Με καλές και κακές στιγμές ο Γάλλος που φάνηκε πάλι να κουράζεται όσο περνούσε η ώρα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε ορισμένες αποτελεσματικές παρεμβάσεις, αλλά ήταν άτυχος καθώς από το κόρνερ που παραχώρησε μπήκε το γκολ της ισοφάρισης. Γενικά ήταν ο καλύτερος των αμυντικών.

ΣΙΣΕ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι, είχε αρκετά λάθη σε πάσες και γενικά φάνηκε κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια για το Μουντιάλ. Επιχείρησε επιθετικά να συνδράμει με πίεση και ανεβάσματα.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Στην εξουδετέρωση του Λιβάι Γκαρσία τα πήγε πολύ καλά, ανέβηκε ελάχιστα επιθετικά και ήταν πολύ επικίνδυνος όταν το έκανε.

ΕΜΒΙΛΑ: Έκανε τρομερό ξεκίνημα στην επανάληψη με τρεις πάσες έτοιμα γκολ και γενικά έδωσε μάχες και έβγαλε ποιότητα. Όχι όμως σε διάρκεια. Στο γκολ χάνει εντελώς τον Σιμάνσκι.

ΜΑΝΤΙ: Ένα ακόμη ματς σαν τα φετινά του Μαντί, με διάθεση για προσφορά, αλλά λίγα πράγματα επί της ουσίας.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Πολύ καλό πρώτο μέρος και πέρνα από το γκολ ήταν από τους κορυφαίους. Όσο περνούσε η ώρα στέρευαν και οι καλές ενέργειες, αλλά γενικά είχε θετικό παιχνίδι.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Μόνο σε ένα μικρό διάστημα στο πρώτο μέρος και σε μεμονωμένες στιγμές στην επανάληψη έδειξε την αξία του. Στο τέλος έπαιξε πιο πίσω, δίπλα στον Εμβιλά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έδωσε ασίστ στο γκολ, πέτυχε ένα άλλο που δεν μέτρησε, είχε δοκάρι και πολλή συμμετοχή για όσο άντεξε μετά από τον κορονοϊό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πάλι δεν του έπιανε σχεδόν τίποτα. Ενώ ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες έμοιαζε στην τελική προσπάθεια να μην έχει αυτοπεποίθηση.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πέρασε για να αλλάξει τη ροή του ματς, με καλύτερες στιγμές του κάποιες εκτελέσεις στατικών φάσεων.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πολύ καλές ενέργειες και μπαλιές για γκολ στην επιστροφή του μετά από τόσο πολύ καιρό. Θα μπορούσε να είχε φέρει τη νίκη, σίγουρα θα το κάνει στα επόμενα ματς.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έπαιξε λίγο, αλλά είχε αρκετή παρουσία στην περιοχή και στο τέλος την ευκαιρία να δώσει τη νίκη.