Οφρυδόπουλος: «Μπορούσαμε τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το 1-1 στο Καραϊσκάκη, αλλά μόνο από την εμφάνιση.

Οφρυδόπουλος: «Μπορούσαμε τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε μετά το 1-1 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ότι η ομάδα του θα μπορούσε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα: «Έγινε ένα καλό ματς. Και οι δύο έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα, όπως και τον αντίπαλο. Ήμασταν καλά στο γήπεδο, κυνηγήσαμε τη νίκη. Τα ατομικά μας λάθη δεν μας έλειψαν και μας άφησαν πίσω στο σκορ. Δίκαια όμως ισοφαρίσαμε. Στο β’ μέρος χάσαμε τις ευκαιρίες μας και θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Ας κρατήσουμε την εμφάνισή μας και την ισορροπία μας στο γήπεδο και τη συνολική προσπάθεια των παικτών».

Για τα συνεχόμενα λάθη πίσω: «Μας έχουν στοιχίσει τα λάθη και μας έχουν στερήσει βαθμούς. Το ποδόσφαιρο βέβαια είναι παιχνίδι λαθών. Νομίζω σήμερα ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει δίκαιο, αλλά νομίζω ότι προσπαθήσαμε ως το τέλος γα να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζεται ο δρόμος μας στα πλέι οφ που είναι συναρπαστικός και δύσκολος».