Διαπραγματεύσεις με τη Ρίζεσπορ για Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο της τουρκικής ομάδας, η οποία είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό.

Διαπραγματεύσεις με τη Ρίζεσπορ για Τζούρτζεβιτς

Στο… ψυγείο έχει μπει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ακόμα, ωστόσο δεν έχει φτάσει η πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσει.

Στην Τουρκία, ωστόσο υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Ρίζεσπορ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τζούρτζεβιτς. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα επισημαίνουν πως ο τεχνικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας, Ιμπραχίμ Ουζουλμεζίν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και με την πλευρά του παίκτη.

«Η Ρίζεσπορ μιλάει με τον Ολυμπιακό για τον Τζούρτζεβιτς και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις με τη συγκεκριμένη υπόθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ για τον Σέρβο επιθετικό.

Θυμίζουμε πως ο «Τζούκα» είχε ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στην προετοιμασία σε Βέλγιο και Ολλανδία, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα και προπονείται στο Ρέντη μόνος του μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους».