Ολυμπιακός: Καλές αναμνήσεις από... Γουϊνέα για Αγκάγεφ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει παρελθόν με τον Αλιγιάρ Αγκάγεφ που σφυρίζει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά τον Αζέρο τον έχουν γνωρίσει οι δύο Καμαρά και ο Κανέ. 

Ολυμπιακός: Καλές αναμνήσεις από... Γουϊνέα για Αγκάγεφ

Ο Αζέρος διαιτητής Αλιγιάρ Αγκάγεφ που θα διευθύνει το αποψινό (20.00) ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχει παίξει στην καριέρα του αγώνα της πειραϊκής ομάδας παρά το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει καλές αναμνήσεις καθώς είχε ηττηθεί με τον συγκεκριμένο ρέφερι από την Ζόρια σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μάλιστα εντός έδρας.

Υπάρχουν, όμως, τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που πιο πρόσφατα από κάθε άλλον συμμετέχοντα στο ντέρμπι και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα, συνάντησαν τον Αγκάγεφ σε αγώνα με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Και μάλιστα με θετικές εντυπώσεις για τη διαιτησία του, αλλά και για το αποτέλεσμα εκείνου του παιχνιδιού.

Ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ είχαν αγωνιστεί πέρυσι περίπου τέτοια εποχή σε φιλική αναμέτρηση της Γουινέας με την Τουρκία στην Αττάλεια. Με το φιλικό να λήγει ισόπαλο δίχως γκολ και την Γουινέα να έχει βασικό τον Κανέ και στον πάγκο τους...Καμαράδες, με τον Αγκιμπού να μπαίνει αλλαγή. Ο Αγκάγιεφ είχε δείξει κάρτα σε έναν άλλο Καμαρά, από τους πολλούς που έχει η Γουινέα.

Για τον Αζέρο ρέφερι αξίζει να σημειώσουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια που ήταν στο γήπεδο ως διαιτητής ή τέταρτος επίσης δεν σημειώνονται πολλά γκολ. Ή 1-0 λήγουν τα παιχνίδια ή 0-0! Να δούμε εάν θα συνεχιστεί αυτό και στο ελληνικό ντέρμπι.