Ολυμπιακός: Πήρε 27 ο Μαρτίνς για ΑΕΚ - Κι επίσημα επιστροφή Φορτούνη!

Όλους όσους είχε διαθέσιμους (27 στον αριθμό) πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (3/4, 20.00). Στην προεπιλογή και ο Κώστας Φορτούνης μετά από εννιά μήνες!  

Ολυμπιακός: Πήρε 27 ο Μαρτίνς για ΑΕΚ - Κι επίσημα επιστροφή Φορτούνη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε... εκπτώσεις ως προς την ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/4, 20.00).

Συνολικά συμπεριέλαβε 27 ποδοσφαιριστές και 7 εξ αυτών θα κοπούν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Λογικά οι πέντε εξ αυτών θα είναι οι Καραργύρης, Κανέ, Κούντε, Ονιεκούρου και Λόπες.

Στην προεπιλογή - όπως αναμενόταν - βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης μετά από εννιά μήνες για επίσημο παιχνίδι της πρώτης ομάδας. Το πλάνο είναι να βρίσκεται έστω στον πάγκο και... βλέπουμε για το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός έμειναν οι Γκάρι Ροντρίγκες (σκωληκοειδίτιδα) και Κίτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Καρμπόβνικ που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στον Πιερικό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.