Ιωνικός - Βόλος 2-2: Μοιρασιά στη ματσάρα της Νεάπολης (highlights)

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, ο Βόλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό στη Νεάπολη από τον Ιωνικό με σκορ 2-2 για τη 2η αγωνιστική των playouts της Super League.

Ιωνικός - Βόλος 2-2: Μοιρασιά στη ματσάρα της Νεάπολης (highlights)

Ούτε στην τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα έμελλε να υπάρξει νικητής. Ιωνικός και Βόλος έμειναν για άλλη μια φορά στην ισοπαλία, από την οποία ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι αναμφίβολα οι κερδισμένοι.

Κι αυτό διότι το τελικό 2-2 έμοιαζε πολύ μακρινό για τους Βολιώτες μέχρι το 65ο λεπτό της συνάντησης, όταν το σκορ ήταν στο 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μάντζη από ισάριθμες ασίστ του Άοσμαν.

Σε εκείνο το σημείο πήρε το... όπλο του ο Φερνάντες, ο οποίος μείωσε με μια «φωτοβολίδα» από τα 30 μέτρα, ενώ έξι λεπτά αργότερα σε μια άτυχη στιγμή ο Μύγας έκανε άθελά του χέρι εντός περιοχής (πέφτοντας στο έδαφος), δίνοντας την ευκαιρία στον Φαν Βέερτ να ισοφαρίσει από τα έντεκα βήματα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ρομέρο στο 18ο λεπτό, όταν ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» της Μαγνησίας συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Κάνιας σε εναέρια μονομαχία, πέφτοντας στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Το ευχάριστο ήταν ότι ο Ουρουγουανός μπακ συνήλθε πολύ γρήγορα δείχνοντας ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, μετά την άμεση ιατρική φροντίδα που έλαβε. Λίγο μετά ο Ρομέρο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Νεάπολης

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-2

Σκόρερ: 3', 52' Μάντζης - 65' Φερνάντες, 71' πέν. Φαν Βέερτ

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 46' Μύγας, 89' Πλατέλλας – 17' Πουρίτα, 45'+4' Νίνης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας Τσιγκρίνσκι Σάντσες Βαλεριάνος – Ρομαό Ντάλσιο (76’ Κιάκος) Άοσμαν (76’ Πλατέλλας) – Κάνιας Λένις (84’ Βαλέντε, 90'+3' Τσιριγώτης) Μάντζης (76’ Τουράμ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Γκιουλέν Άλχο Ρομέρο (25’ λ. τρ. Ρίνερ) Φεράρι – Πουρίτα (54’ Ρεγκατέν) Φερνάντες – Νίνης (54’ Μεταξάς) Μπαριέντος Μπαρτόλο (78’ Ροσέρο) – Φαν Βέερτ.