ΠΑΟΚ: Απόντες οι Λύρατζης, Κρέσπο, Μίτριτσα και Ολιβέρια από την αποστολή με Παναθηναϊκό!

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα για την Κυριακάτικη (19.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δίχως τους Λύρατζη, Κρέσπο, Ολιβέιρα και Μίτριτσα που προστέθηκαν στη δεδομένη απουσία του Μιχαηλίδη.

ΠΑΟΚ: Απόντες οι Λύρατζης, Κρέσπο, Μίτριτσα και Ολιβέρια από την αποστολή με Παναθηναϊκό!

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην επανέναρξη των υποχρεώσεων του στην Super League

Ο «δικέφαλος του βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ την Κυριακή (03/04, 19.00), στη Λεωφόρο, με τον Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τους Λύρατζη, Κρέσπο και Μιτρίτσα.

Μάλιστα ο Ρουμάνος δεν πήρε μαζί του ούτε τον Ολιβέιρα, όπως αναμενόταν, αφού, παρότι υπάρχει το ιατρικό «ΟΚ», ο Πορτογάλος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Όσο για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που από την Παρασκευή έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης προφανώς έμεινε εκτός για να τον προφυλαχθεί ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», την προσεχή Πέμπτη (07/04).

Πλην των προαναφερθέντων απουσιάζει κι ο Μιχαηλίδης, που βρίσκεται στην Πορτογαλία για να κάνει επέμβαση στον χιαστό.

Έτσι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Σάστρε, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντούρι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Λέο Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μετά από περίπου 15 μέρες ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 με στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (02.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις».